Werkzaamheden

Als adviseur op het gebied van assemblage en fabricage van technische inrichtingen is Jos Reuling van DiemTech in staat machines te ontwerpen, bedenken, tekenen en bouwen. Hoewel DiemTech dienst kan doen als adviseur bij diverse klussen is het eenmansbedrijf inmiddels gespecialiseerd in het ombouwen van Jeeps. Bij DiemTech kunt u dan ook terecht voor het verbouwen en/of opknappen van uw originele Amerikaanse bolide.

DiemTech bouwt onder meer V8 sportmotoren, plaatst nieuwe versnellingsbakken en vervangt het chassis. Alles aan de Jeeps kunnen worden gemodificeerd. Heeft u een ander merk? In principe geen probleem. Voor de zekerheid wordt er eerst even doorgenomen wat u aangepast of gerepareerd wil hebben.

Proces
Het (om)bouwproces is een secure klus. DiemTech hecht er veel waarde aan om de onder handen te nemen wagen te zien. In veel gevallen is dit natuurlijk mogelijk. Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren aan de auto volgt een indicatieprijs en bij akkoord wordt het maatwerk geleverd. De duur van het project wordt eveneens van tevoren ingeschat.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Contactgegevens

Parallelweg 23
6942EJ Didam
T 0621886613
E 4x4.jos@hetnet.nl
KvK 09132467

Diemtech

DiemTech is een adviesbureau in het assembleren en fabriceren van technische inrichting. DiemTech heeft zich gespecialiseerd in het ombouwen van Jeeps, waaraan alles gemodificeerd kan worden.